24-apriltoppen

24-apriltoppen

Nu avslöjar vi Vintertoppars överraskning:

En 13:e topp på själva avslutsdagen! Vi kallar den #24apriltoppen.

Denna 13:e topp som bonus kommer vara tillgänglig enbart under den allra sista dagen av Vintertoppar.

 

Varför en 13:e topp?

Vi gör detta eftersom det har varit så stort intresse för hela Vintertoppar inklusive för de båda Sportlovs- och Påsklovstopparna.

 

Vilket berg?

24-apriltoppen kommer vara ett berg som aldrig nämnts i TioToppar-sammanhang tidigare. Det är en vacker bergstopp som är enkel att bestiga. Dagarna innan avslöjar vi vilket berg som blir 24-apriltoppen.

 

När och hur?

Toppkoden på 24-apriltoppen kommer finnas på plats preliminärt från kl 10-16 under just lördagen den 24 april. Och du kommer själv få registrera dig på toppen. Vi kommer avslöja detaljerna längre fram.

 

Toppkort?

En förutsättning är att du är med i Vintertoppar. Har du inte skickat in ditt Toppkort ännu så tar du med det och lämnar det i en låda på toppen, med den sista 13:e Toppkoden inskriven. Har du redan skickat in ditt Toppkort så kommer du kunna registrera dig ändå. Tydliga instruktioner kommer finnas på plats.

 

Pris? 

24 april-toppen kommer vara just en bonustopp med ett eget pris som lottas ut. Dvs detta kommer inte påverka lottningen av priser för övriga 12 toppar.

 

 

Samarbete?

Vi genomför 24-apriltoppen tillsammans med Root. De kommer erbjuda något extra under avslutsdagen och dagarna efter. Följ Root för mer info.

 

 

Risker?

24-apriltoppen är inte ett arrangemang. Var och en letar sig dit själv och lämnar bara sitt Toppkort i en låda. Var och en måste ta ansvar för att minimera riskerna med smittspridning.

Parkering

Mer information om parkering kommer.

 

Kartan nedan visar endast Tavelsjö och inte den egentliga toppen som avslöjas senare.